Technisch personeel

Vacature servicemonteur brandbeveiligingen projecteringsdeskundige

Vacature servicemonteur brandbeveiliging projecteringsdeskundige

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een servicemonteur brandbeveiligingen projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties.

Het betreft een vaste functie bij een technisch dienstverlener in de randstad. Die zijn klanten volledig ontzorgt op het gebied van projecteren, installeren en het onderhouden van brandmeldinstallaties. In de functie van projecteringsdeskundige BMI hebben klanttevredenheid, voortgang, kosten, kwaliteit, planning, risico’s en uiteraard veiligheid voortdurend jouw aandacht.

Dit ga jij doen

Jij bent eindverantwoordelijk voor de technische, financiële en organisatorische aspecten van alle projecten op het gebied van brandmeldinstallaties. Je breng advies naar de klanten uit op basis van jouw vakinhoudelijke kennis. In de uitvoering van de projecten stuur jij de monteurs aan, sta jij continu in contact met de klant en verzorg jij een goede begeleiding van het project tot en met een succesvolle oplevering. Je bent sociaal en proactief en hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Communicatief ben je sterk en je werkt accuraat en gestructureerd. Wat vragen wij van een servicemonteur brandbeveiligingen projecteringsdeskundige?

Wat wij vragen

·         Afgeronde opleiding elektrotechniek

·         Projecteringsdeskundige BMI (brandmeldinstallaties)

·         Werkervaring met brandmeldinstallaties

·         Kennis van brandmeldsystemen is een pré

 Geïnteresseerd? Neem contact met ons op:

www.globalworkers.nl
kevin.plompen@globalworkers.nl
0630708101

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.