Over Ons

Over ons Globalworkers

Globalworkers:

Een enthousiast en ambitieus uitzendbureau gevestigd in Steenbergen (Noord Brabant), dat zich richt op flexibel personeel en/of werving en selectie gespecialiseerd in verschillende sectoren met name in de regio, Brabant, Moerdijk, Dordrecht, Rotterdam en Zeeland. Globalworkers streeft er continue naar om de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren. Dit doen wij door het steeds zoeken van de perfecte match tussen de opdrachtgever en werknemer. Wij willen een betrouwbare partner zijn in de ontwikkeling en continuïteit van uw onderneming. Globalworkers gaat voor u opzoek naar gemotiveerde en vakkundige medewerkers die door de juiste manier van werken uw bestaande team kunnen versterken en willen zorgen voor de perfecte match tussen talent en uw behoefte aan gemotiveerd personeel. Zo zijn wij op de hoogte van de meest actuele wetten en regels, hierbij kunnen wij u altijd het juiste advies geven. Bent u geïnteresseerd of wilt u ook werken bij ons enthousiaste team? Neem dan contact met ons op!

Partners:

Globalworkers is een bedrijf die te kort aan personeel kan invullen maar wel anders dan de meeste andere uitzendbureaus. Nederland kent momenteel een grote groep werkzoekende die gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan, maar waarbij er nog geen match is tussen kandidaat en de vraag van de werkgevers. Er zijn veel uitzendbureaus die vissen uit dezelfde vijver, en personeel van elkaar wegkopen. Door meer te betalen wordt de beschikbaarheid niet groter maar wel duurder. Wij willen de beschikbaarheid van personeel vergroten door loyale, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers duurzaam aan het werk te stellen. Er zijn namelijk veel werkzoekenden zijn die ingeschreven staan bij gemeentes en overheidsinstanties maar nog niet aan het werk zijn. Door contacten bij deze instanties krijgen wij kandidaten aangeleverd die wij vooraf kunnen selecteren, opleiden en omscholen tot jullie gewenste kandidaat voor een zeer aantrekkelijk tarief. Wij zouden graag ons concept verder aan u persoonlijk willen toelichten.

Certificering

Globalworkers heeft er specifiek voor gekozen om haar backoffice uit te besteden aan een gecertificeerde payroll organisatie, om zo de juiste certificering voor uw onderneming aan te kunnen bieden. Ook kunnen wij ons hierdoor volledig focussen op het vinden van de juiste gemotiveerde werknemers voor uw onderneming.